11-та среща на Националните селски мрежи
На 27.04. 2011 г. в германския град Бад Шандау,Германия  се проведе 11-та поредна среща на управляващите звена на Националните селски мрежи в Европейския съюз, създадени в съответствие с Регламент 1698/2005 на ЕС.
Събитието се организира от контактното звено на Европейската селска мрежа (ENRD Contact point) и предостави възможност за обмен на опит и контакти.В събитието участваха представители на 24 селски мрежи от Европа. От българска страна има трима представители на Управляващия орган на ПРСР. 
Успоредно с тази среща, в периода от 27-30 април 2011 г., в същия град в Германия се провежда  и друго събитие – конференция на тема „Работа в мрежа на европейските LEADER територии – информирайте се, вдъхновете се, участвайте“ . Конференцията ще се състои от работни семинари и специализирани посещения, като основна тема ще бъде прилагането на териториални подходи за развитие, основани на партньорство. Конференцията се организира от платформата LINC 2011, чиято е цел е да насърчи по иновативен начин обмяната на опит между европейските LEADER територии.

 

Последни публикации


Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Актуални обяви

Анкета

Участвате ли в Местната инициативна група?
 

Вход



Участвай в НСМ

Банер

ЕС

flag eu

ПРСР

baner