18 май-Заседание на УС

На 18 май 2011г. в гр.Лясковец УС на МИГ проведе свое редовно заседание.

Взети решения.

На заседанието са приети отчета за първият месец от реализиране на проект"Панаир на добрите идеи" и плана за дейностите до 10 юни, докладвани от екипа по проекта.

Обсъден е статуса на легитимност на членовете от ОБщото събрание, като е взето решение да се удължи срока за събиране на чл.внос и редуциране на членовете на ОС до края на м.юни 2011г., когато ще бъде изготвен окончателен списък с отпаднали учредители на МИГ.

С решение на УС се отваря прием за нови членове в организацията.Във връзка с обявен конкурс за финансиране на проекти по програма"Живо наследство " на ФРГИ, УС реши МИГ да не кандидаства със свой проект, а да партнира евентуално на друга НПО от региона за внасяне на проект.Следващо заседание на УС е планирано за края на м.май 2011г. когато ще се хинализира Конкурса за лого и мото на МИГ.



 

Последни публикации


Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Актуални обяви

Анкета

Участвате ли в Местната инициативна група?
 

Вход



Участвай в НСМ

Банер

ЕС

flag eu

ПРСР

baner