На чаша вино с младите зрелостници

На 20 май 2011 година бяха тържествено изпратени абитуриентите от СОУ”Максим Райкович” в град Лясковец.Гости на тържеството бяха народният представител Христо Христов, кмета на града Д-р Ивелина Гецова и близки на випускниците.

Picture_137_1

 

В приветствията си гостите пожелаха здраве и много успехи на  завършилите ученици. Пожелаха им да не забравят градът, в който са завършили средното си образование, да бъдат достойни граждани , където и да продължат своето обучение.Да се върнат отново в град Лясковец и да приложат знанията и уменията си в подобряване жизнения стандарт на хората от нашата община.

Приветственото слово на г-н Кожухаров- директор на училището, включваше благодарност към преподавателите и техните възпитаници за постигнатите добри резултати.

Picture_136 Picture_130

След обяд зрелостниците бяха поканени на ”Чаша вино” в „Център за младежки дейности” в града.В непринуден разговор те успяха да споделят впечатления и предложения  с кмета на Общината – Д-р Ивелина Гецова.В красиво украсената зала и приятна атмосфера, зрелостниците почувстваха уважението и изразеното внимание към тях.Те поднесоха и своите благодарности за тази хубава инициатива.

Изготвил:Румяна Николова

Мед.специалист към Община Лясковец