1 юни в Лясковец

На първи юни 2011 година от 17 часа се проведе детско парти в залата на „Център за младежки дейности” в град Лясковец.

Picture_138

 

В красиво украсената зала и приятна обстановка деца и техните близки успяха да почувстват, че към тях се отнасят със заслужено уважение.Малчуганитте от детските градини в града се забавляваха добре, благодарение на атрактивната програма на аниматор от Дневен център –град Лясковец.В интересни игри и танци децата показаха своите умения и зарадваха близките си, присъстващи на това мило тържество.

Специален гост на тържеството беше кмета на града Д-р Ивелина Гецова. Въпреки многото си ангажименти тя уважи малките  деца и техните близки.Водеща роля в организацията на детското парти беше заслуга на г-жа Елка Йорданова – директор на ЦДГ „Славейче” в града.

От добре подбраната музика и вкусните лакомства децата останаха доволни , че можаха да се забавляват и видят свои приятели .Да растат здрави, умни и да станат добри граждани на нашата страна- беше отправеното пожелание към всички деца от Д-р Гецова.

_  Picture_134

 

 

Изготвил:Румяна Николова

мед. специалист към Община Лясковец

 

Последни публикации


Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Актуални обяви

Анкета

Участвате ли в Местната инициативна група?
 

Вход



Участвай в НСМ

Банер

ЕС

flag eu

ПРСР

baner