Важни дати за участници

komentar

12 юли-31 юли: оценка на проектите, провеждане на Панаир на добрите идеи, финансиране на проектите.

20 юли-30 юли: подготовка на публичните представяния на проектите. Молим всяка организация да се обади или да ни изпрати писмо с което да бъде определена дата за посещение на екипа по проекта на място.Ние ще ви помогнем да изготвите своето представяне за Панаира на добри идеи.Задължително е публичното представяне на всяко едно от проектните предложения. Провеждането на общественото събитие е определено за 31 юли 2011г., от 10.00ч. в гр.Стражица, Спортна зала. Участието на всеки кандидат е за собствена сметка. Проекти, които нямат свои представители на събитие "Панаир на добрите идеи", както и които не са подготвили и представи своята идея, няма да бъдат оценявани и класирани за финансиране.

Ел.поща за контакт и въпроси: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

„Панаир на добри идеи” е  публично събитие с конкурсен характер, което ще събере, представи, избере и популяризира най-атрактивните, интересни и приложими малки проекти, които ще се съфинансират и изпълнят.

 

Събирането на добри идеи ще провокира гражданската активност на местното население в основните сектори за развитие.

Конкуренцията между добрите идеи трябва да създаде  условия  активните  и не толкова активни граждани, институции, организации, фирми и др. да  помислят заедно какво е добре да се направи с общи усилия  в тяхната сфера.

 

Последни публикации


Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Актуални обяви

Анкета

Участвате ли в Местната инициативна група?
 

Вход



Участвай в НСМ

Банер

ЕС

flag eu

ПРСР

baner