Подписване на договори

8 и 10 август са датите за подписване на договори между МИГ и 15-те финансирани проекта.На специална  церемония в Лясковец и Стражица печелившите организации с добри идеи ще подпишат своите договори и ще стартират официално изпълнението на своите малки проекти.

 

На 8 август 2011г.от 16.00ч. в Заседателната зала на Община Лясковец своите договори за финансиране ще подпишат ЦДГ"Славейче", ЦДГ"Радост", ЦДГ"Пчелица", Инициативна група"Ориентиране", ОУ от с.Джулюница, Читалищата от с.Козаревец и с.Драгижево.

В изпълнението на техните добри идеи се очаква да се включат над 300 инициативни граждани, деца и младежи, партньори, представители на общностите. 

На 10 август 2011г. от 16.00ч. в Заседателната зала на Община Стражица договори за финансиране ще подпишат представителите на Кметство-с.Сушица, Читалището в Стражица, ОДК, СОУ, ОДЗ"А.Каралийчев", Инициативната група от с.Кесарево, Пенсионерите от клуб"Златна есен" и ОУ в с.Виноград.

В изпълнението на техните добри идеи се очаква да се включат над 400 инициативни граждани, деца, младежи, партньори, представители на общностите.

Всички 15 проекта се реализират за първи път на територията на МИГ-Лясковец-Стражица, предвиждат приоритетни граждански интервенции и ще доведат до устойчиво развитие на общностите сред които се прилагат като добри практики.

 

 

Последни публикации


Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Актуални обяви

Анкета

Участвате ли в Местната инициативна група?
 

Вход



Участвай в НСМ

Банер

ЕС

flag eu

ПРСР

baner