Преустановява се приема на заявления по мярка 121 от ПРСР

От 06 декември 2011г. се прекратява  приема на заявления по два от допустимите сектори за финансово подпомагане от текущия прием  по  мярка 121 „Модернизиране на земеделските стопанства” от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР).  

Във връзка с всекидневно постъпващи въпроси в МЗХ по отношение на неясноти и нееднозначно тълкуване на заповедта за прием и възможност за подвеждане на потенциалните бенефициенти се прекратява приема на заявления за финансово подпомагане за кандидати, одобрени за финансово подпомагане и изпълняващи проекти по мярка 112 „Създаване на стопанства на млади фермери” както и за кандидати, одобрени за финансово подпомагане и изпълняващи проекти по мярка 141 „Подпомагане на полупазарни стопанства в процес на преструктуриране”.

До 21.12.2011г. продължава приема на заявления за кандидати в сектор „плодове и зеленчуци”.

Със заповед на Изпълнителният директор на ДФЗ ще бъде отворен нов прием за кандидати одобрени за финансово подпомагане и изпълняващи проекти по мярка 112 „Създаване на стопанства на млади фермери” както и за кандидати, одобрени за финансово подпомагане и изпълняващи проекти по мярка 141 „Подпомагане на полупазарни стопанства в процес на преструктуриране”.

 

 

 

Последни публикации


Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Актуални обяви

Анкета

Участвате ли в Местната инициативна група?
 

Вход



Участвай в НСМ

Банер

ЕС

flag eu

ПРСР

baner