Отговори на въпроси относно обявена Публична покана с Реф.№9035731

Относно: Постъпило искане за разяснения по реда на чл. 101б, ал. 6 от ЗОП 

 ДО 

ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЛИЦА 

ОТ ВЪЗЛАГАНЕ ЧРЕЗ ПУБЛИЧНА ПОКАНА

НА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА С ПРЕДМЕТ:

Публичност и информационни дейности за  прилагане на Стратегия за местно развитие на МИГ за 2014 г.” на територията на МИГ - Лясковец-Стражица”, със 3 обособени позиции

          Относно: Постъпило искане за разяснения по реда на чл. 101б, ал. 6 от ЗОП от заинтересовано лице във възлагане на обществена поръчка с предмет:Публичност и информационни дейности за  прилагане на Стратегия за местно развитие на МИГ за 2014 г.” на територията на МИГ - Лясковец-Стражица”, със 3 обособени позиции.

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

 

          На основание чл. 101б, ал. 6 отЗакона за обществени поръчки (ЗОП) и във връзка постъпило искане от заинтересовано лице за разяснения по документацията по възлагане на обществена поръчка с предмет:Публичност и информационни дейности за  прилагане на Стратегия за местно развитие на МИГ за 2014 г.” на територията на МИГ - Лясковец-Стражица”, със 3 обособени позиции давам следните разяснения:

Въпрос 1:

IІI. Технически изисквания за обособената позиция:

Организиране и провеждане на мобилна информационна кампания: 

·        транспорт  до населени места: на територията на МИГ – разстояние в км. - 700 км. за една информационна кампания.

Какво ще се транспортира и какъв тип превозно средство е необходимо?  Участниците 200 човека или техническото обезпечаване / лаптоп - 1бр., безжичен интернет (флашка);/ и кафе - паузи   /минерална вода / чай / кафе/

 

Отговор 1:

Територията на МИГ"Лясковец-Стражица" се състои от 28 населени места. (както е посочено в заданието заа услугата). По време на мобилната информационна кампания екипът на МИГ посещава и провежда енформационна среща във всяко едно населено място. Фирмата изпълнител осигурява логистична и организационна услуга за провеждане на кампанията. Транспортира се екипът на МИГ и други желаещи да участват в кампанията хора (евентуално). Типът на превозното средство е по преценка на кандидата, като се вземе в предвид, че екипът на МИГ се състои от 3 човека.

 

В кампанията ще участват прогнозно 200 човека-потребители на информационната услуга. Заа тях са предвидени и тези 200 на брой кафе-паузи по време на срещите в населените места. Кафе-паузата включва за всеки участник кафе, чай и минерална вода. 

 

Отговор 2: 

Изпълнителят следва да обезпечи провеждането на мобилната информационна кампания с 1 бр. лаптоп и безжичен интернет. При посещение в населените места на територията на МИГ, екипът трябва да може да презентира дейността на МИГ, както и да предоставя онлайн-информация по Лидер на участниците в срещата.

 

Въпрос 3:


·        Изпълнителят следва да изготви текста, дизайна, да отпечата и разпространи рекламно-информационни материали по кампанията. Това предвижда ли допълнителни печатни издания ?

Отговор 3:
Да, това предвижда изготвянето и отпечатването на рекламно-информационни материали с текст, съгласуван с Възложителя.

 

Въпрос 4:
·        брой проведени информационни кампании: 1 бр. За колко дни се предвижда провеждането ?

 

Отговор 4: 

Мобилната информационна кампания се провежда в рамките на 4-5 дни, които са достатъчни да бъдат посетени всички 28 на брой населени места на територията на общините Лясковец и Стражица по график, одобрен от Възложителя.

 

 

Последни публикации


Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /srv/http/mig-zaedno.eu/oldsite/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Актуални обяви

Анкета

Участвате ли в Местната инициативна група?
 

Вход



Участвай в НСМ

Банер

ЕС

flag eu

ПРСР

baner