МИГ
Седмица на пилотните инициативи "Панаир на добрите идеи"
В седмицата между 12 и 18 октомври на територията на общиан Лясковец ще бъдат открити 7 обекта, финансирани по проект»Панаир на добрите идеи» , реализиран от СНЦ»МИГ-Лясковец-Стражица» с Председател на УС на сдружението в лицето на д-р Ивелина Гецова.
Лично тя ще пререже лентите на първите 7 успешно реализирани малки проекта с основен акцент-гражданско участие и съпричастност към местното развитие.
16-2_new
продължава>
 
Над 300 доброволци участват

komentar

Втори месец успешно се изпълняват малките проекти, финансирани в”Панаир на добрите идеи”.

продължава>
 
Снимки и хронология

Очаквайте огромната галерия от снимки и презентации на сайта и на страницата ни във Фейсбук.

Галерията е неповторима и уникална по съдържание. Тя е от вашите добри идеи и от добре свършената работа.

222

 
Над 350 участници и гости

Публичното представяне на добрите идеи в "Панаир на добрите идеи" в гр.Стражица събра над 350 гости и участници. На 31 юли представители и съмишленици на всички 27 идеи за проекти стартираха своите представяния, показаха и доказа на Комисията за оценка своята мотивация, идея, нестандартно виждане, провокация, иновация, креативност.

продължава>
 
Поощтрителни награди

Община Лясковец като бенефициент по проект"Карвинг-Фестивал, Лясковец-пъстра столица на зеленчуците и гурбетчийското градинарство", финансиран от ОПРР, включва 4 добри идеи като част от изпълнението на проекта, който ще се реализира на територията на общината в продължение на 2 години.

16-2_new

продължава>
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 8 от 18