МИГ
31 юли 2011г.-Панаир на добрите идеи

Място на провеждане: гр.Стражица, Спортна зала. Начален час: 09.00ч.Публична защита/представяне на всички 27 проектни предложения. Кандидатите ще имат възможност да защитят своята добра идея в конкуренция с останалите проекти. Вход за зрители и участници-свободен.Вижте програмата на събитието:

Stiker_A5_MIG_Lyaskovets_v4

продължава>
 
Постъпили добри идеи

В Конкурса за малки проекти"Панаир на добрите идеи" постъпиха 27 на брой добри идеи. 

13-2

продължава>
 
Панаир на добрите идеи си има вече лого и слоган
Проект"Панаир на добрите идеи си има вече официално лого. С Решение №1 /Протокол№9/22.06.2011г. на редовно заседание на УС са избрани  логото и слогана, изработени от младежкия екип на Кристиана Василева от гр.Лясковец.
13-2
 
продължава>
 
Обява за финансиране на проекти.

СНЦ»МИГ-Лясковец-Стражица» стартира прием на документи за финансиране на малки проекти в Конкурс»Панаир на добрите идеи».

13-2

продължава>
 
20,21,22 и 23 юни
Провеждане на въвеждащо обучение за кандидати с добри идеи как да разработват своите проекти.Получаване на формуляри и насоки за кандидастване.Обучението е за представители на НПО,детски градини, училища,спортни и младежки клубове, малък бизнес, читалища, клубове (вкл.и пенсионерски), кметства, земеделски производители, доставчици на услуги,инициативни групи, формални и неформални структури на гражданското общество, граждани и др.Обученията са в гр.Лясковец и гр.Стражица. За въпроси и записване: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  
продължава>
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 9 от 18