МИГ
Приключиха посещенията в селата
Екипът на МИГ приключи своята мащабна информационна кампания.Свършена работа:  посетени 22 населени места на територията на общините Лясковец и Стражица, проведени над 25 срещи с над 300 активни участници в тях. Очаквайте подробен доклад!
cel
 
20/23 юни - Обучения за разработване на проектите
20 юни от 13.00ч.-за НПО, граждани, бизнес, селско стопанство; 21 и 22 юни от 13.00ч. -за заинтересовани страни от училища, детски градини, читалища. Обученията са в Залата на МИГ/Залата на Община Лясковец. Нова дата: 23 юни от 10ч. -обучение за заинтересовани страни от територията на община Стражица. Обучението е в Залата на Общината.За записване- Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 
Заседание на УС на МИГ

На 9 юни в гр.Стражица УС и КС на МИг проведоха съвместно заседание. На него се обсъди и взе решение за избор на лого и мото на проект"Панаир на добрите идеи". На срещата се взе решение за съдържанието на Насоките, формулярите и изискванията за подаване на проекти към МИГ с добри идеи. Очаквайте публикуване на Конкурса в най-скоро време.

 
На 9 юни-резултати

Скъпи приятели на МИГ, тази вечер приключи срокът в който можеше да изпращате предложения в Конкурса за лого и мото на проект"Панаир на добрите идеи". За първото място и поощтрителната награда се борят 13 кандидатури.

images

продължава>
 
27 май 2011

Представители на МИГ взеха участие в Национална изложба „Божури”-гр.Г.Оряховица. Събитието се организира под мотото "Да запазим живота на планетата".

DSC06350

продължава>
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 10 от 18