МИГ
Общинските съвети на Лясковец и Стражица взеха решение за съфинансиране на проект на МИГ

МИГ Лясковец-Стражица кандидаства с проект "Панаир на добрите идеи" пред Фондация"Америка за България".Идеята е да се генерират успешни идеи от местната общност, които да се реализират на територията на МИГ. За целта вече е осигурено съфинансиране от Общините Лясковец и Стражица.Проектът ще даде възможност за поддържане на гражданската активност и партньорство за местно развитие до финансиране на СМР.

 
Честит празник на лозарите, винарите и градинарите от Лясковец и МИГ
Трифон Зарезан (или Ден на лозаря) е български народен празник в чест на свети Трифон. Чества се от лозаритесоколаритеградинарите и кръчмарите на 14 февруари. Празникът се среща още като Зарезановден, Трифун Чипия, Трифун Зарезой, Трифун пияница.
130988
продължава>
 
Очакваме вашите предложения за събития на Фестивала

На проведеният Обществен форум за избор на иновативно културно събитие, заинтересованите страни одобриха идеята за провеждане на Фестивал на зеленчуците и градинарството (гурбетчийското градинарство), характерно само и единствено за Лясковец. До 15.02.2011г.очакваме идеи и предложеиня за събития и дейности-част от Фестивала.

n5583

продължава>
 
Най-после са обнародвани промените в Наредба 23

Уважаеми участници в МИГ, в брой 5/14.01.2011г. на Държавен вестник са обнародвани промените, свързани с демаркацията.

продължава>
 
Щастлива Нова 2011 година

christmas-candle-glitter-animations_1

...Успех във всичко, което умеем. Късмет във всичко, което не зависи от нас. Сбъдване на всичко, за което мечтаем.Нека 2011г. за МИГ да стартира с финансиране на  Стратегията за местно развитие.

 
« НачалоПредишна1112131415161718СледващаКрай »

Страница 13 от 18