Участвай
30/31 май - Обучение

На 30 и 31 май 2011г. МИГ ще проведе обучение на младежите, работещи по проект"Зелени папараци" на сдружение"Бъдеще за нас".МИГ партнира по проекта, който има за цел да осъществи граждански мониторинг на зелената градска среда в Лясковец чрез зелени патрули.Проектът е финансиран от Фондация"Екообщност".

wwwwww

продължава>
 
Избират "най-зелен" бизнес, община и град
Министерство на околната среда и водите учредява благодарствени призове към бизнеса, общините и награда за "най-зелен" град в рамките на Национална кампания „Зелена България”, финансирана от Оперативна програма "Околна среда".
clock
продължава>
 
Заявени са проекти за над 1 млрд. лв. за енергия от биомаса

Инвестициите за производство на топлоенергия, ел. енергия и биогаз от биомаса могат да надхвърлят 1 млрд. лв. през следващите три години, които са предимно чужди инвестиции.

продължава>
 
Конкурс за лого и мото на проект "Панаир на добрите идеи"

СНЦ” Местна инициативна група-Лясковец-Стражица” обявава конкурс за изготвяне-идейно и технически на лого и мото за проект”Панаир на добрите идеи”, финансиран от Фондация”Америка за България” и съфинансиран от Общините Лясковец и Стражица.Срок: 31 май 2011г.

images_1

продължава>
 
Денят на Европа

Тържествено отбелязан в НУ”Н.Козлев”-гр.Лясковец. Преди 61 години – на 9 май 1950 година тогашният френски външен министър Робер Шуман призовава европейските страни да обединят производството  на въглища и стомана на наднационално ниво и така да положат основите на това, което днес е Европейския съюз.

Picture_107Picture_109

продължава>
 
« НачалоПредишна12345678СледващаКрай »

Страница 4 от 8