Участвай
Благотворителност за самотни хора в град Лясковец
Възпитаниците на двете начални училища в град Лясковец „Цани Гинчев” и „Никола Козлев, всяка година в часовете по домашен бит и техникабоядисват яйца за  Великденските празници.
DSC01559-__-_DSCN2577
 
продължава>
 
Възможности за участие

Международната природозащитна организация WWF и фондация Капитал организират на 28 и 29.04.2011 г.  пътуващ семинар на тема: „Плащания за екосистемни услуги в областта на земеделието и туризма и намаляване на емисиите от СО2,  като възможна алтернатива за допълнителни доходи в неурбанизирани територии”.

продължава>
 
29 април-Европейски ден за солидарност между поколенията

logo-day_of_solidarity-big-BU_3_1

Фондация Лале ви кани за трета поредна година да участвате в национална кампанията за Европейския ден на солидарност между поколенията - ден на общуване, споделяне и зачитане. Националната мрежа за децата e партньор в организирането на кампанията.

продължава>
 
Румяна Николова-с грижа към хората

През последните няколко дни по идея на Румяна Николова  се проведоха добри инициативи, свързани с човешкото здраве.Важна за подрастващите и хората от третата възраст е темата "Да се храним здравословно, да водим здравословен начин на живот".

14042011088---_1

продължава>
 
Над 200 участника в "За чист и зелен Лясковец"

В инициативата на Община Лясковец, гражданските организации и доброволци участие взеха над 200 човека.Резултатите от почистването и озеленяването на Лясковец са видими и измерими.

DSC05251

продължава>
 
« НачалоПредишна12345678СледващаКрай »

Страница 6 от 8