Стратегия за местно развитие
Стратегията за местно развитие на МИГ е одобрена!

Скъпи приятели, участници и съмишленици на МИГ-Лясковец-Стражица, ЧЕСТИТО! ОДОБРЕНИ СМЕ! ЧЕСТИТА ОДОБРЕНА СТРАТЕГИЯ ЗА МЕСТНО РАЗВИТИЕ! Миг-територия Лясковец-Стражица получава 4 000 000 лв.за реализация на проекти във всички сектори!

images11

Успехът който постигнахме се дължи на екипа, на подкрепата на Общините Лясковец и Стражица, на всички ваc, които ни повярвахте, бяхте с нас и до нас.Сега ни чака огромна работа, за да може всяко евро да стигне до тези, които имат идеи и желание за работа в полза на местното развитие.

продължава>
 
Управляващият орган на ПРСР организира информационна среща с потенциални кандидати по мярка 41 „Прилагане на стратегии за местно развитие”
Управляващият орган на ПРСР организира информационна среща с потенциални кандидати по мярка 41 „Прилагане на стратегии за местно развитие” и мярка 431-1 „Управление на МИГ, придобиване на умения и постигане на обществена активност на съответната територия за местните инициативни групи, прилагащи стратегии за местно развитие” от Програмата за развитие на селските райони 2007 – 2013 г.

Срещата ще се проведе от 13.00 ч. на 14.06.2010 г. (понеделник) в сградата на Министерството на земеделието и храните (бул. Христо Ботев № 55), зала „Киносалон”.  

С оглед на пропускателния режим в министерството, молим желаещите да присъстват на срещата да изпратят потвърждение с трите си имена по електронна поща на адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

 

 

 

 
 
Одобрени външни оценители и експерти

Приключи процедурата за подбор на външни експрети и оценители, които ще подпомагат прилагането на Стратегията за местно развитие.

Списъкът включва 16 професионалисти с опит в оценката на проекти и консултирането на бенефициенти по Лидер.

продължава>
 
Изчезва БЪЛГАРСКОТО село
През 2060 г. в България няма да има села, а с това умират и традициите...
photo_medium_671808
продължава>
 
Приключи кампанията за популяризиране на СМР и Сдружение"МИГ-Лясковец-Стражица"

DSC04126

продължава>
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 8 от 10