Актуални обяви
Дни на отворените врати на МИГ

Екипа на МИГ обявява дни на отворените врати на 8 и 9 април 2013г.

Всеки който желае да се запознае с работата на МИГ и документация по СМР може да заповяда в офиса на МИГ в гр.Лясковец в обявените дни между 10.00ч. и 17.00ч.Очакваме ви!

 
МИГ обявява Трета покана за финансиране
На 30 януари 2013г. МИГ отваря за Трети път своя прием за кандидати/бенефициенти на територията на общините Лясковец и Стражица. Приемът ще се осъществи по общо 7 мерки: М121, М313, М321, М322, М323А, М323Б и М331. След приемане на промените в Наредба 23/18.12.2009г. на МЗХ се очаква да бъдат отворени и останалите три мерки от СМР на МИГ: мерки 111, 311 и 312, както и да бъдат добавени допълнителни средства към фиксираните за 2013гг.бюджети, които са остатъци от първи и втори прием. Очаквайте всички документи за кандидастване и поканите по мерките в сектор"СМР" на сайта.
 
МИГ провежда поредно обучение
Екипът на МИГ ще вземе участие в обучение на тема"Мониторинг на проекти".Обучението е част от поредица дейности за повишаване капацитета на МИГ.

Място на провеждане на обучението: гр. Лясковец. Дата: 14, 15, 16 декември 2012г. Цел на обучението:

Организиране и провеждане на обучение „Мониторинг на проекти” във връзка с необходимостта от повишаване на компетенциите на структурите на МИГ за управление на проектния цикъл и по точно за изпълнението на проектите в стратегията за местно развитие на Лясковец и Стражица

Резултати:

Обучени  членове на структурата на МИГ-а - екипа и Управителния съвет, за наблюдение на изпълнението на проектите към стратегията, което е предпоставка за доброто финансово изпълнение на Стратегията за местно развитие на територията на МИГ-Лясковец-Стражица

Екипът на МИГ ще вземе участие в обучение на тема:  „Мониторинг на проекти”

 
Предстоящо обучение за МИГ

На 22-23 ноември 2012г. в гр.Лясковец, в ТК"Лесопарка" ще се проведе обучение на тема"Балансирано прилагане на СМР на територията на МИГ по сектори на представителство".

По време на обучението ще бъдат засегнати основно въпрос, свързани с начина на прилагане на СМР, особеностите за различните сектори, съпоставка на положителните и негативните тенденции. Обучението е безплатно и отворено за всички желаещи.

 
Предстоящи обучения на МИГ за бенефициенти, УС и екип.

1.Планирано обучение на тема: „Балансирано прилагане на СМР на територията на МИГ по сектори на представителство” с дата: 30-31 октомври 2012г. , Конферентна зала на ТК”Лесопарка”, гр.Лясковец.

2.Планирано обучение на тема: „Работа с целеви групи и бенефициенти на територията на МИГ” с дата: 1-2 ноември 2012г., Конферентна зала на ТК”Лесопарка”, гр.Лясковец.

3.Планирано обучение на тема: „Обучение на бенефициенти за изпълнение и отчитане на проекти по СМР” с дата: 7-8 ноември 2012г., Конферентна зала на ТК”Лесопарка”, гр.Лясковец.

 
« НачалоПредишна1234СледващаКрай »

Страница 3 от 4